sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

My bags are packed, I'm ready to go


Se oli sitten siinä. Yksi vaihe elämästä. Taas yksi kaupunki, yksi työpaikka, yksi asunto, yhdet ihmiset.

Okei, ei ihan kokonaan. Palaan vielä kesäloman jälkeen neljäksi päiväksi takaisin, mutta silloin Hetskun vieraanvaraisuuden piiriin enkä enää kaikuvaan kotiin. Ja tulen varmasti vielä senkin jälkeen palaamaan Moskovaan. Täällä olevista omista ihmisistä valtaosa on kulkenut mukana jo ennen Moskovaa, ja treffejä on jo tehty Lahteen PMMP:n keikalle, mökille ja nigerialaisvahvistuksen kanssa Helsingin terasseille. Mihinpä ne ihmiset täältä katoaisivat. Ne uudetkaan, vasta Moskovassa löydetyt. Matka jatkuu.

Ja Laurakaisa lähtee nyt kesälomalle. Junnu Vainion sanoitusta hieman 2000-luvulle päivittäen: "Hiljaa vaeltaen tahdon sinne ehtiä, missä ei oo lainkaan turhaa intternettiä."

Ja Junnun siteerausta voisi jatkaakin, kaikille työkavereille Moskovassa ja maailmalla: "Hoitakaa te uskolliset hyvin sorvia, mä lähden kohti Jorvia." Tai ainakin samaan ilmansuuntaan. Jos jollakulla on takataskussa hyvä nimi blogille, jossa Laurakaisa raportoi jännittävistä havainnoistaan Helsingissä, pyydän ilmoittautumaan.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Moskova kiittää ja kuittaa.

---------

Tänään soi minun jokaiseen lähtööni kuuluva lähtöbiisi, Leaving on a Jetplane.

Ei kommentteja: