torstai 4. lokakuuta 2007

Спасибо


Jatkokertomus päättyy.

Soitin eilen lopulta turhautuneena Zemfiran uuden levyn kylkiäisenä tulevaa lehteä (vai oliko se sittenkin toisin päin?) julkaisevaan Kommersant-kustantamoon, joka suoltaa venäjää puhuvaan maailmaan lukuisia muitakin ihan kelvollisia painotuotteita. Kysyin heiltä, mistä uutta Citizen K -lehteä saa oikein ostettua, kun sitä ei ole kohdalleni osunut. He vastasivat ystävällisesti, että lehteä myyvät tietyt lehtikioskit sekä Jevroset-niminen kännykkäliittymiä, puhelimia ja muuta tarpeellista kaupitteleva ketju. Levyn tiedotteessa sanottiin, että Jevrosetin myymälöistä levyä saa ostaa 5. lokakuuta alkaen, mutta en ollut tietoinen siitä, että myös lehtikylkiäisiä myydään siellä. Töiden jälkeen siis Jevrosettiin.

Lopputulos: minulla on nyt uudessa sinisessä puhelimessani uusi Megafonin venäläisliittymä ja siinä melko hilpeä puhelinnumero. Kannan siis tästä eteenpäin mukanani kolmea puhelinta. Eläköön.

Lopputulos kaksi, eikä yhtään vähemmän tärkeä: minulla on uusi Zemfiran levy. Sitä myytiin ilman mitään lehtikylkiäisiä hintaan 101 ruplaa. Sen lisäksi sitä myydään myös hyvin monissa lehtikioskeissa, kuten levyn ostettuani ja pitkin Moskovaan eilisiltana käveltyäni huomasin.

Sen levyn nimi on Spasibo eli kuten kaikki tietävät, kiitos. Sanon Zemfiralle kiitos levystä. Se on nimittäin älyttömän hyvä.

Hyvät levyt tekevät maailmasta paremman paikan. Ja se, että ostaa metron edestä mummolta sadalla ruplalla itselleen kukkakimpun ihan vaan siksi.

---------

Tänään soi levyn nimibiisi Спасибо. "Сегодня был неважный день, завтра будет хороший - Спасибо." Näinhän se monesti menee.

Ei kommentteja: