keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Appelsiiniajatuksia


Eilinen oli Midas-päivä. Laurakaisan osalta sen vaikutukset ulottuivat myös työelämän ulkopuoliseen maailmaan. Sauna, valitus ja blini - siinä lääkkeet, jotka Hetskun kanssa keksittiin.

Tänään pohdinnassa: Elämä kaikkinensa. Kompromissit. Itselleen valehtelu, ja muillekin. Rakkauspaketit. Hinta, minkä kaikista jutuista joutuu väistämättä maksamaan. Vauvat. Tahdosta riippumattomat ihmissuhteet. Asiat, joilla on merkitystä ja asiat, joilla ei oikeasti ole. Se, kuuluuko CMX:n uusi levy edellä mainituista ensimmäiseen vai toiseen kategoriaan. Se, että miltään ei koskaan pitäisi tuntua ja jos tuntuu siltä, että pitäisi tuntua joltain, on syytä huoleen. Murrosikä kolmekymppisenä. Oikea ja väärä. Onnellisuus, elämän tarkoitus, rikkinäinen dvd-soitin, ikuisuuksia jatkuva flunssa, kuinka asentaa verhotangot ja mihin kuuluu sijoittaa palohälytin.

Ja pari muuta, vähän pienempää.

Mutta jos oikeasti haluaisi elämän, missä appelsiinit tuotaisiin eteen mehukkaina, valmiiksi kuorittuina ja haarukka lautasen viereen tarjoiltuna, ei voi olettaakaan olevansa tyytyväinen. Koskaan. Mihinkään.

---------

Tänään soi CMX:n Talvikuningas. Jestas mikä taideteos.

Ei kommentteja: