tiistai 21. elokuuta 2007

Ohjeistusta


Moskovassa edelleen kaikki hyvin, ja edelleen paljon tekemistä, hoidettavia asioita, kiirettä, sosiaalista elämää ja sinne tänne säntäilyä. Moskovan korttia ei siis ole vielä loppuun katsottu, vaikka isotäti Suomesta niin epäilikin.

Ensimmäinen vieras kävi kylässä. Hän oli toivottu sellainen. Hänen tuomassaan tuliaisessa luki näin:



Hyvä ohje. Helppo noudattaa.

Muita uutisia: Muuttotavarat ovat jumahtaneet Moskovan tulliin. En kaipaa juuri mitään, mutta remonttipölyn peitossa oleva asuntoni kaipaa imuria. Elleivät muuttotavarat liikahda Moskovan tullista ennen viikonloppua, aion mennä pitämään yhden naisen "Vapauttakaa Edes Pölynimuri" -mielenosoitusta Moskovan tullin edustalle. Ellen sitten leiriydy pihalleni vartioimaan rappukäytävääni ja sieltä pois suuntautuvaa liikennettä: tänään kuulemani huhun mukaan Venäjän ulkoministeri majailisi rappuni ylimmässä kerroksessa. En ole vakuuttunut rappukäytävän ministerillisestä olemuksesta, vaikka se venäläisittäin toki hyvin siisti ja sievä onkin, joten väijyminen lienee ainoa tapa saada asiasta selvyys.

Ja päivän Aulis tähän loppuun: Aulis on Suomesta kantautuneiden huhujen mukaan a) kasvanut ensimmäisen viikkonsa aikana 300 grammaa, b) kakannut housuun ja sotkenut siten yhden lihapullalounaan aikataulut ja c) nukkunut runsaasti. Tässä hän poseeraa asussa, jonka hänen isänsä on hänelle ostanut:



---------

Tänään raikuu päässä M.A. Nummisen Kuinka saisin rikki kookospähkinän. Se kun on aivan ehjä vaa-aa-aan.