sunnuntai 12. elokuuta 2007

Merry-Go-Round


Tänään ajoimme Hetskun kanssa Puutarhakehän ympäri trollikalla B, jonka leimauslaitteeseen lippumme jo sulavasti sujahtivat. Otimme tilaa haltuun.

Moskovan kilometrit ovat jotenkin erilaisia kuin muualla. Ne eivät tunnu kilometreiltä, vaan ehkä puolikkailta. Se on onni, koska olemme etsineet pariakin kauppaa, esinettä ja osoitetta sitkeästi moskovalaiskilometrejä mittaillen. Eilen paiskasimme korkeat vitoset M-Video -nimisen elektroniikkaliikkeen ulkopuolella sen jälkeen kun olimme vain kolmen päivän etsimisen jälkeen löytäneet kyseisen liikkeen ja vain kymmenen päivän asiasta puhumisen jälkeen saaneet hankituksi ylijännitesuoja-nimiset vekottimet. Sähkövirta täällä huojuu ja heiluu, emmekä tahdo ehdoin tahdoin särkeä läppäreitämme, uutukaisia identtisiä televisioitamme, kotiteattereitamme ja stereoitamme. Mainittakoon, että läppäreitä lukuunottamatta muu tuvantäysi elektroniikkaa sijaitsee vielä Suomen puolella muuttokuormassa. Mutta pelkän läppärinkin pimahdus olisi ollut ihan tarpeeksi harmittanut tappio.

Luulen, että blogissani tulee lähiaikoina olemaan päivän biisin lisäksi myös teemaosio Päivän Aulis. Tässä tämänpäiväinen: Auliksella on piiiitkät sormet ja jättikokoiset jalat. Lisäksi hänellä on mummonsa mielestä "suvun nenä - valitettavasti". Hän oli ollut torkuilla eikä avannut silmiään, kun molemmat isoäidit olivat käyneet ensivisiitillä, mutta joutaapa noita epäilemättä katsella myöhemminkin.

---------

Tänään soi Hanna Marshin biisi Merry-Go-Round. Siinä on kuulkaa nainen, joka tekee sielukasta musiikkia.